Program
Menu
#concert #dj #drum&bass #electro #free mondays #grime #hip-hop #house #indie #live #rock #techno

CLAPTONE

(DE)

KANINE

(UK)

AVAION

(DE)

La Femme VYPRODÁNO

(FR)

La Femme VYPRODÁNO

(FR)

FRANKY WAH

(UK)

ØTTA

(PT)

††† (Crosses)

(US)

THE BLESSED MADONNA

(US)

TECHNO[RAVE] #2

TULUM VIBES

(CZ)

TY SEGALL

(US)

OLIVER KOLETZKI

(DE)

THE GASLIGHT ANTHEM

(US)

GOSSIP

(US)

ZAČÁTEK LÉTA 2024

RICH AMIRI

MR. BIG

(US)

MADUK & FRIENDS

(NL)

Avi Kaplan

(US)

ARTEMAS

(UK)

PAM RABBIT

(CZ)

BOOMBOX

(UA)

Trentemøller

(DK)

AZYR

(UK)

RÖYKSOPP DJ SET

(NO)

EMMA SMETANA

(CZ)

Jordan Haj Hossein

(CZ)

FRANK TURNER AND THE SLEEPING SOULS

(UK)

Smash Into Pieces

(SE)

ALCEST

(FR)

BUNT.

(DE)

L'Impératrice

(FR)

GREY256

(CZ)

LOREEN

(SWE)

#roxyprague
en

Netsky (BE)

support: Darkzy (UK)

Thiew & N:Force, Volume Plus

2nd stage: Arturo Legorreta (materia.fm), Marvelous Bey

Vstupenky na místě: 500 czk (limitovaný počet 100)

 

#dj #drum&bass
Vyprodáno FB událost

V sobotu se budou moci fanoušci opět checkovat v aplikací MY ROXY - ke stažení zde. Každá návštěva znamená odměnu a můžeš vyhrát i permici na celou sezónu do ROXY. Check-in bude aktivní od 23:00.​

Nezáleží na tom, jestli je zrovna hlavní hvězdou některého z největších festivalů na světě nebo si dá odbočku v menším klubu. Energie této mezinárodní osobnosti elektronické hudby je poznat kdekoliv. A kdo to je?  Světově uznávaný DJ, producent a hlavně miláček místního publika Netsky, který se vrátí v říjnu do ROXY. Za sebou má hraní pro desetitisícové davy po celém světě od Coachelly přes Glastonbury až po Pukkelpop. I díky tomu se stal nejvýše umístěným drumandbassovým DJem v Mixmag Top 100, ale také nejmladším nositelem Flemish Culture Award za přínos v hudební sféře. A zdá se, že jeho vítězné tažení  zdaleka nekončí.

 

Na svém kontě má Boris Daenen i mnoho úspěšných spoluprácí. Jednou z nich je například nedávné znovuvydání hitovky ‘Rio’, která byla doplněna o vokál Grammy oceněného rappera Macklemora. Remixů má v rukávu též nepočítaně. Za zmínku stojí jména jako Swedish House Mafia, Rusko, Ed Sheeran, Dua Lipa nebo Jack Ü. A to už je pěkná sbírka. V současné době tráví tento mladý Belgičan spoustu času v LA ve studiu s několika Grammy ověnčeným producenty Stargate, kteří pracovali například s Rihannou, Jay-Z nebo Coldplay, a připravuje album, které by mělo být jeho absolutním globálním průlomem. Předtím, než se tak stane, stihne ještě 13. října party v ROXY. Že to bude ‘night to remember’ asi není nutné dodávat.