Program
Menu
#concert #dj #drum&bass #electro #free mondays #grime #hip-hop #house #indie #live #rock #techno

DANNY BROWN

(US)

LEE ANN ROBERTS

(ZA)

CLAPTONE

(DE)

KANINE

(UK)

AVAION

(DE)

La Femme VYPRODÁNO

(FR)

La Femme VYPRODÁNO

(FR)

FRANKY WAH

(UK)

ØTTA

(PT)

††† (Crosses)

(US)

THE BLESSED MADONNA

(US)

TY SEGALL

(US)

OLIVER KOLETZKI

(DE)

THE GASLIGHT ANTHEM

(US)

GOSSIP

(US)

RICH AMIRI

MR. BIG

(US)

MADUK & FRIENDS

(NL)

Avi Kaplan

(US)

PAM RABBIT

(CZ)

Trentemøller

(DK)

AZYR

(UK)

RÖYKSOPP DJ SET

(NO)

FRANK TURNER AND THE SLEEPING SOULS

(UK)

Smash Into Pieces

(SE)

ALCEST

(FR)

L'Impératrice

(FR)

LOREEN

(SWE)

#roxyprague
en

††† (Crosses) (US)

Support by VOWWS

Doors: 19:00
Show: 19:30
Lístky 695 Kč + poplatky 
Pořádá Fource

††† neboli kapela multiinstrumentalisty Shauna Lopeze a China Morena z Deftones zahraje vůbec poprvé v Česku! Do Prahy přijedou krátce po vydání skvělé desky Goodnight, God Bless, I Love U, Delete. Sporadicky koncertující ††† vyprodali shows v New Yorku, San Franciscu a Los Angeles za pár minut. Jak to bude v Praze?

V pražském klubu Roxy se ††† (Crosses) představí 6. června 2024. Vstupenky za 695 korun budou v prodeji od 15. února na fource.cz a portálech GoOut a Ticketmaster. Už o dva dny dříve se k lístkům dostane registrované členstvo Fource Friends.

††† vznikli jako kapela dvou přátel a z jejich hudby plné empatie to je dodnes poznat. Od raných EP až po aktuální desku se v ní odráží nejen témata, která oba muzikanty zajímají, ale i mimořádná tvůrčí synergie. „Mé texty nejsou příliš autobiografické, spíše než bych o emocích doslovně mluvil, snažím se je vykreslit,“ říká k tomu Moreno s tím, že ačkoliv se pořád věnují temným životním situacím, do jejich hudby vstoupilo mnohem více světla a optimismu. Na novém albu hostují El-P z Run the Jewels a Robert Smith z The Cure

Když se před třinácti lety poprvé představili publiku, znamenalo to příjemný šok nejen pro fans Deftones. Synťáky a pronikavý vokál se tu prolínaly s přitažlivou melodikou a výsledkem byly písničky k nepoznání od tvorby domovských kapel obou muzikantů (Lopez hrál na kytaru ve Far). Nebýt tvárného, ale taky okamžitě rozpoznatelného zpěvu China Morena – jednoho z nejlepších metalových zpěváků, který tuhle škatulku ovšem vždy dalece překračoval.

Mezi jejich spolupracovníky se v průběhu let zařadili Hudson Mohawke či Machinedrum. Sám Moreno pak spojil síly s tak rozdílnými jmény jako Caroline Polachek, Cypress Hill anebo Isis, s jejichž členy působil ve skvělé kapele Palms. A byli to právě Morenovi Deftones, kdo naučil tolik metalových fans poslouchat jiné žánry a milovat The Cure.